Registrering af spiller

 

Som noget nyt vil vi have jer, til at register jer her på hjemmesiden.

 

Indtast dine data herunder og du bliver registreret:

 

 

Her kan du læse mere om vores Privatlivspolitik.

 

 

 

Husk at tage stilling, til om billeder af jer, må bruges på vores hjemmeside og facebook.

 

 

Spiller Navn 
Adresse 
postnummer 
By 
Fødselsdag dato 
Email 
Mobilnr 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 Info om H K Egenes klubaktiviteter på offentlige medier:

 

 

Klubben vil gerne synliggøre sine aktiviteter i lokalaviser, på Hjemmeside, Face book og lignende. Dette ønskes gjort via billeder og tekst. Det kan være fra stævner, kampe, trænings forløb og andre klubaktiviteter.

Klubben vil i denne sammenhæng leve op til Datatilsynets regler på området. Disse regler tillader offentliggørelse af billeder, som nævnt ovenfor. Det afgørende kriterium er, at den afbildede ikke med rimelighed må kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket, for eksempel i markedsførings- eller andet kommercielt øjemed. Billederne skal således være harmløse.

 

Er der forældre, der under ingen omstændigheder ønsker, at deres barn vises på billeder, der offentliggøres af klubben, skal klubben have besked herom. Det samme gælder voksne spillere.

På den elektroniske tilmelding til klubben, ”Registrering af spillere”, er der et afkrydsningsfelt, hvor der gives tilladelse til offentliggørelse af billeder på offentlige medier. Herunder holdbilleder, hvor der nævnes sponsorering af spilledragter (trøjer/bukser eller træningsdragter) eller lignende.